2010 m. vasario 28 d., sekmadienis

Sprandinės suktinukai


Reikės: sprandinės,1l voveruškų, svogūnų, arb. š. miltų, 2 valg. š. grietinės, sūris druska pipirai, santa maria mėsos prieskoniai.
Gamyba: mėsą supjaustom papipirinam, įtrinam mėsos prieskoniais ir paliekam marinuotis. Voveruškas išverdame pasūdytame vandenyje. Sublenderiuojame. Ant vienos mėsos pusės dedame grybus ir sūrio lazdelę susukame ir kepame ~10 min cikloninėje krosnelėje. Įkaitinam keptuvę įberiam miltų, puse stiklinės vandens ir maišome, tada grietinė ir toliau maišome, jei liko voveruškų, jas suberiame. sudedame iškeptus suktinukur ir dar patroškiname 10min ant silpnos ugnies.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą