2010 m. vasario 28 d., sekmadienis

Dovanojamas Tortas



Reikės: Torto paplotėlių, 1l grietinėlės, želė, želatino, citrina, cukraus pudra, konservuoti persikai, kiviai, trintos braškės.
Gamyba: puslitrį grietinėlės suplakame, išspaudžiame pusės citrinos sultis, per sietelį beriame valgomajį šaukštą cukraus pudros, ištirpdome puse pakelio želatinos šiltame vandenyje ir supilame į greitinėlę. Tepame padą grietinėlės sluoksniu, tada vienam pade deliojame želė, kitame pjaustytus abrikosus. Poto silikusiu puslitriu padarome ta patį ir su šviežia grietinėlė tepame jau pagamintą tortą, jei yra "skylių" tarp padų užpildome girtienėle. Puošiame vaisiais.
Šiaip įdarui galima naudoti bet kokius vaisius, galima įdėti ir riešutų.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą