2010 m. vasario 28 d., sekmadienis

Peliukiška Quesadilla


















Padažas - 1 a. š. adžikos, 2 š. pomidorų padažo, 2 š. majonezas, 1 česnakas.
Įdaras - paprika (naudojau marinuotą), sauja šampinjonų, gūžė špinatų, mėlynas svogūnas, pomidoras, sūris ir kelios dešrelės (neturejau mėsos, šiaip gali būti bet kokia mėsa), sūris.

Gamyba: padažą išmaišom ir ištepam apvalios formos lavašą, daržoves susmulkinam, dešrelę griežinėliais. Tada ant vieno lavašo pusės sudedam susmulkintas daržoves, dešrelę ir tarkuoto sūrio, uždengiam kitu lavašo gabalu. Pašaunam i orkaitę kepam 200 laipsnių temperatūroje kol apskrus.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą