Kad nepamiršti...
Tinklaraščio archyvas
►
2013
(1)
►
sausio
(1)
►
2012
(6)
►
spalio
(2)
►
rugsėjo
(2)
►
sausio
(2)
►
2011
(12)
►
lapkričio
(4)
►
spalio
(1)
►
liepos
(3)
►
balandžio
(4)
▼
2010
(42)
►
lapkričio
(2)
►
spalio
(2)
►
rugsėjo
(5)
►
rugpjūčio
(1)
►
liepos
(5)
►
balandžio
(12)
►
kovo
(1)
▼
vasario
(14)
Sprandinės suktinukai
vistiena "po kitaiski"
Statoilinis džiaugsmas
Kibinai
Sagutės
Farširuoti agurkai
Dovanojamas Tortas
Krabų lazdelių ir žirnių mišrainė
Karpis su ryžiais
Ponas paršelis Kriu Kriu
Varškės pyragas
Skumbrė įvyniota i lavašą
Klientės užkandis prie alaus
Peliukiška Quesadilla
Apie mane
Renata
Rodyti visą mano profilį
2010 m. vasario 28 d., sekmadienis
Klientės užkandis prie alaus
Reikės: talerių, sūrio, aštrių prieskonių ir kmynų.
Gamyba: išdėliojame talerius ant blėkos, pabarstom aštrių prieskonių ir kmynų. Pašauname į įkaitintą orkaitę iki 200 laipsnių, skrudiname su vėjeliu kol apskrus.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą
Naujesnis pranešimas
Senesnis pranešimas
Pradinis puslapis
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą