2010 m. balandžio 5 d., pirmadienis

Šokoladainis

Reikės: 200g šokolado, 200g sviesto, 3 kiaušiniai, 200g cukraus, 150g miltų, 2 v. š. kakavos, žiupsnelis druskos, 1/4 a.š. kepimo miltelių, virtas kondensuotas pienas "rududu", sauja žemės riešutų.

Gaminame: Šokoladą ir sviestą ištirtpiname, geriau tirpinti inde virš garų. Kiaušinius sumaišome su cukrumi. Miltus sumaišom, su kakava, druska ir kepimo milteliais, tada sudedame kiaušinius ir išlydytą šokoladinę masę. Gerai išmaišome. Kepimo indą reikia butinai iškloti kepimo popieriu, labai lipnus, nebent kepate silikoninėje formoje. sudejus i kepimo formą, viršuje išdėliojame "rududu" ir pabarstome riešutais. Kepame 160 laipsnių temperatūroje 25min.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą