2010 m. balandžio 11 d., sekmadienis

sekmadienio pica su pipirais

Reikės: tešlą gaminu iš malsenos mišinio picai. 3 v.š. aliejaus, 3 v.š. pomidorų padažo, 2 v.š. majonezo, 1 a.š. adžikos, 250g sūrio, 200g daktariškos dešros (arba bet kokios mėsos), 1 mėlynas svogūnas, 3 marinuoti agurkėliai, jelapeno pipirai, 4 marinuoti peperoni, 5 saulėje džiovinti pomidorai (arba 2 nedideli švieži pomidorai), 2 v.š. marinuotų arba šviežių pjaustytų pievagrybių.
Gamyba: trečdalį miltų mišinio užpilame 100 ml šilto vandens ir 3 v.š. aliejaus. Išminkome tešlą ir pastatome pusvalandžiui šiltai. Gaminame padažą iš pomidorų padažo, majonezo ir adžikos. Juo ištempame iškočiotą tešlą, tada beriame tarkuotą dešrą, tada tarkuotas sūris. Plonais griežinėliais supjaustome svogūną ir barstome. Pjaustome ir barstome agurkus. Tada pievagrybiai, jelapeno ir peperoni pipirai, Viskas kepame 20-25 min 220 laipsniu orkaiteje žemiausioje sekcijoje.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą