2012 m. rugsėjo 25 d., antradienis

Faršūruoti pievagrybiai

Reikės:  500g didelių šampinjonų, 1 svogūnas, 1/4 stiklinės tarkuoto sūrio. ~100g mėsos (kumpelio, šlapenkės, faršo kepto), sviesto kepimui. Prieskoniai: česnakinė druska, pipirai, čiobreliai, mairūnai.
Gaminu: pievagrybiu kotelius nupjaustau, puse jų kartu su smulkintu svogūnu pakepam ant sviesto, sudedam mėsikes ir įdaras paruoštas. Šampinjonus apšlakstom aliejum ir prieskoniaujam: česnakinė druska, juodieji pipirai, čiobreliai, mairūnai. Įdarą sudedam  į šampinjonų galvutes, barstom sūriu ir kepam orkaitėje apie 200 laipsnių 15min.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą