2011 m. lapkričio 20 d., sekmadienis

Aštrūs sparneliai ir bulvikės

Reikės: bulvių ir vištienos sparnelių. Aštrios ir saldžios paprikos prieskonių, druska, pipirai, aliejus. Česnakas.
Gaminame: bulves supjaustom ir apverdam apie 8min. Sukrečiame i puodą ir barstom paprikas, druska ir pipirus. tada aliejus ir išmaišome. Bulves apmirus, jos bus minkštesnės, greičiau iškeps ir ant jų geriau prilips prieskoniai.
Vištienos sparnelius marinuojame su druska pipirais ir paprikomis. Galima palaikyti šaldytuve. bet galima ir iškart kept.
Viska kepam kartu ir bulves ir vištą kol viskas gražiai apskrus ~40min
Iškepus viską apibarstome smulkaii pjaustytu česnaku paliekam pora min pastovėt.
Skanaus

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą