Reikės: 6 kaiaušiniai, 200g sūrio, 200g majonezo, 400g mėsos faršo, svogūnas, prieskoniai.
Gaminu: 5 kiaušinius suplakam, suberiam tarkuota sūrį ir majonezą. Vėl viską gerai išmaišome. Kepame orkaitėje 180 laipsniu kol apskrus. Ištraukiame ir paliekame atvėst. Tada susmulkinam svogūna i faršą, barstom prieskoniais. Aš naudoju druska, juoduosius pipirus, maltus aštruosius raudonus pipirus, malunėliu smulkintus baravykus. Į masę imušam kaiušinį, viska sumaišom ir gražiai paskirstom ant užkepusių kaiušinių. Tada imam vieną šoną ir vyniojam. Vėl i orkaite 40 min.
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą