Reikės: 0,5 kg mėsos faršo, 2-3 riekelių batono, pipirų, druskos, ~stiklinę bulvių košės, stiklinė virtų grybų, majonezo ir 200-300g sūrio. Beje, mėsa galit naudoti bet kokią, aš naudojau puse kalakutienos puse kaiulienos faršo.
Gamyba: faršą išmaišome su prieskoniais, įdedame piene arba vandenyje pamirkyto batono, vėl išmaišome. Tada ant kepimo popieriaus formuojame kotletukus su idubom. Į įdubas dedame virtus maltus grybus. Ant viršaus iš bulvių košės formuojam kepurėles. Sūrį sutarkuojame ir sumaišome su keliais šaukštais majonezo. Masę dedame ant bulvių košės. Kepam 180-200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30min.
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą